NL | FR
» WELKOM BIJ JOS EN TANYA

We zijn terug genomineerd in de Belgian Whisky Awards !!! Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de leuke momenten die we al gehad hebben en diegene die nog zullen komen wink Bedankt op voorhand voor jullie steun en stem op www.whiskyawards.be . Je stem is geldig als je op elke categorie iemand aanklikt en bij Whisky bar/restaurant graag op 't Konijntje Kluisbergen .

We are nominated in the Belgian Whisky Awards. You can vote on www.whiskyawards.be. Your vote is valid if you chose someone in each category. Thank you in advance for your support & vote wink

Drank- en Spijshuis 't Konijntje en zijn eigenaars stralen een warme gastvrijheid uit, en de keuken is lekker, gevarieerd, en zeker waar voor z'n geld. Daarbij komen de liefhebbers van het betere 'water of life' ruimschoots aan hun trekken door een ruime selectie Single Malt Whisky, het volledige gamma Jerez van Bodegas Tradiçion en tal van andere exclusieve sterke dranken. Er is, naast scherp geprijsde dagschotels, exquise vlees – en visgerechten en snacks, ook mogelijkheid om te genieten van een degustatie menu, met een passende whisky bij elk gerecht. Zeker een bezoekje waard! (een gast)

1ste verdieping voor

  • vergaderingen (beamer, projectiescherm, dolby surround en wifi voorzien)
  • groepsmaaltijden
  • familiefeestjes
  • whisky tastings

Authentiek apart rooksalon